Tiplijn: 06-19541384

Scooterdief op heterdaad betrapt in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Agenten hebben maandagochtend 20 april 2020 een man op heterdaad betrapt bij het stelen van een snorfiets in Papendrecht. Omstreeks 03.00 uur zagen agenten de man oversteken op de Burgemeester Keijzerweg. De 25-jarige man uit Poortugaal had een snorfiets aan zijn hand. Daarbij stond het achterwiel van het voertuig op een karretje en zat er om het wiel een slot. Agenten controleerden de man en hielden hem vervolgens aan voor het stelen van de scooter. Bij de controle werden ook een schroevendraaier en het contactslot van de snorfiets aangetroffen. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer