Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt bij Dr. Langeveldplein in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een traumahelikopter is op zondagmorgen 19 april 2020 geland in Sliedrecht, vanwege een medische noodsituatie in een woning. Net na 11.30 werd de helikopter opgeroepen om naar de Van Goghstraat te gaan. Een huisarts en een ambulance waren daar al ter plaatse, maar de komst van de trauma-arts bleek noodzakelijk.

De helikopter is korte tijd later geland aan het Dr. Langeveldplein in Sliedrecht, waarna de arts door de politie naar de locatie van het noodgeval is gebracht. Het slachtoffer is enige tijd later per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer