Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande schuurbrand in Zwijndrecht

8

ZWIJNDRECHT – De Zwijndrechtse brandweer is zondagavond 19 april 2020 met spoed opgeroepen voor een uitslaande woningbrand in de Prins Hendrikstraat in Zwijndrecht. Volgens een woordvoerder van de brandweer betrof het een brand in een schuur welke erg dicht tegen de woning aan stond.

Door de hoge vlammen sloeg de brand over in het dak van de naastgelegen woning. De brandweer heeft het dak van de woning deels open gebroken om de brand effectief te kunnen blussen. Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk, wel hoorde buurtbewoners voordat ze vlammen zagen een harde klap, wat leek op vuurwerk. De politie kan hier nog geen uitspraken over doen. Niemand raakte gewond.

Foto’s: ZHZActueel en ingezonden

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

8 reacties

 1. Hoorde voorafgaand aan de brand vanuit de Emmastraat ook een op vuurwerk lijkende knal, frappant!
  (Maar als ik dan zo al die bedrading van en naar die mast zag, heb ik zo m’n twijfels of dat nu wel zo veilig is? Was mooi te zien met al die verlichting van de brandweer!)

  Hoe dan ook; puntje bij paaltje is er gelukkig niemand gewond geraakt, dat is het belangrijkste!

  • VeiligNederland on

   Volgende keer gewoon lekker thuis blijven ipv onverantwoorde risico’s te nemen, ramptoerist.

 2. Patrick C. Oñjo on

  Goed dat je het zegt, dan laat ik voortaan de hond wel binnen schijten, beste!
  Zit niet zo te jammeren man, als je het allemaal zo mooi weet te vertellen, ga dan lekker de moraalridder uithangen bij de hordes mensen die er gisteren allemaal met hun lip bovenop stonden.

  • Buurtpreventie on

   Waar baseer je dit op Barend?

   Ik heb wel in de wandelgangen gehoord dat de bewoners in ieder geval niet bepaald in de smaak vallen in de buurt? (Iets met een beetje té veel interesse in kleine kindertjes..)
   Heb slechts van horen zeggen hoor, pin me nergens op vast!

Reageer