Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter rukt uit naar Gorinchem voor pop

0

GORINCHEM – Op donderdagavond 16 april vlak voor middernacht zijn zowel de politie, twee ambulance’s als een traumahelikopter uitgerukt richting de binnenstad van Gorinchem. ”De melding kwam bij ons binnen als een poging tot zelfdoding”, aldus politiewoordvoerder Wessel Stolle.

De politie kwam als eerste ter plaatse bij de betreffende woning, aan de Kerksteeg in Gorinchem. Voorbijgangers dachten vanaf de openbare weg een persoon achter een raam te zien waarbij het leek dat de persoon zichzelf iets wilde aandoen. Kort na aankomst van de eerste agenten bleek het te gaan om een pop die achter het raam stond. Volgens de woordvoerder staat de pop daar al langere tijd. De ambulance’s en de traumahelikopter konden dan ook rechtsomkeert maken. De aanwezige agenten konden er wel om lachen, omdat het in eerste instantie leek te gaan om een ernstige melding.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer