Tiplijn: 06-19541384

Gewonden bij steekpartij in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident op de Oude Stationsweg in Zwijndrecht. Het incident gebeurde in de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 april 2020 rond middernacht. Een 21-jarige man uit Den Haag en een 17-jarige jongen uit Zwijndrecht raakten beiden gewond. Beide slachtoffers zijn door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Door agenten, die direct een onderzoek instelden, is de auto waarmee de beide slachtoffers waren in beslag genomen. Door de Forensische Opsporing is onderzoek verricht en er worden camerabeelden opgevraagd. Vandaag zal in de directe omgeving een buurtonderzoek plaatsvinden.

Omdat nog onduidelijk is wat er zich precies heeft afgespeeld en door wie de beide slachtoffers zijn verwond is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of heeft u informatie bel dan met 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer