Tiplijn: 06-19541384

Twee feestjes in Bleskensgraaf ondanks maatregelen corona; politie treedt op

0

BLESKENSGRAAF – Bezoekers van twee feestjes in Bleskensgraaf zijn vrijdagavond 10 april en zaterdagnacht 11 april beboet. De mensen bleken het niet zo nauw te nemen met de regels die gelden als maatregel vanwege het coronavirus. De politie ontdekte in Bleskensgraaf in een bedrijfshal aan de Van Beukelaarweg een feest. In de hal troffen de agenten drank en een dj-set aan. In eerste instantie trof men 6 personen maar na zoeken in de kasten en onder tafels bleken in totaal 15 personen in het pand aanwezig. Allen hebben een boete gekregen van 390 euro.

Niet veel later ontdekten de agenten in Bleskensgraaf opnieuw een feestje, dit keer een tuinfeest. Achter een laken in een ruimte van 3 bij 1,5 meter trof de politie 8 mensen aan. Ook zij kregen allen een proces-verbaal.

Ook in Hardinxveld-Giessendam moest de politie mensen beboeten. Een aantal personen had al een waarschuwing ontvangen omdat zij te dicht bij elkaar zaten op een strandje aan de Rivierdijk. Bij een nacontrole bleek dat men nog steeds te weinig afstand hield. Daarom zijn daar ook 7 mensen bekeurd.

De politie roept vanwege de ontdekte feestjes nogmaals via Facebook op : “Mensen blijf thuis en ga alleen naar buiten voor een boodschap. Want #alleensamen kunnen wij het #Coronavirus bestrijden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer