Tiplijn: 06-19541384

Twee personen naar het ziekenhuis na ongeval met scooter in Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een eenzijdig ongeval met een scooter in Dordrecht zijn woensdagochtend 8 april 2020 een man en een vrouw gewond geraakt. De scooter reed over de stoep langs de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht. Door een losse stoeptegel raakte de scooter uit balans en en kwamen de opzittenden ten val. Verkeersregelaars die in de omgeving aan het werk waren zagen het ongeval gebeuren en schoten te hulp. Met behulp van hun auto’s zorgden zij voor een veilige afzetting. Niet veel later kwamen ook de politie en ambulancedienst ter plaatse.

De vrouw maakte een beroerde val. Zij is gestabiliseerd en in een vacuümmatras meegenomen naar het ziekenhuis. De man is gecontroleerd door de ambulancedienst en ook meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft de scooter meegenomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer