Tiplijn: 06-19541384

Politie toont beelden overvallers Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De politie heeft deze week beelden vrijgegeven van een overval in Papendrecht, in november vorig jaar. Op woensdag 27 november 2019 werd een supermarkt aan de Korenbloemstraat in Papendrecht omstreeks 19.00 uur overvallen door twee, nog steeds onbekende, daders. Door het laten zien van de beelden hoopt de politie dichterbij de daders te komen.

Opvallend
De gewapende overvallers hadden opvallende kleding kenmerken. Zo is op de beelden te zien dat één van hen een V for Vendettamasker draagt en de ander bijzondere handschoenen. Het duo gaat er uiteindelijk met een geldbedrag vandoor. De gemaskerde man heeft een vuurwapen, de ander een mes, dat hij continu intimiderend beweegt vlak voor het gezicht van de medewerker. Bovendien heeft deze verdachte kobaltblauwe werkhandschoenen aan van het merk Glove On en een joggingbroek van Puma.

Mensen die na het zien van de beelden tips denken te hebben, kunnen bellen met de Opsporingstiplijn via nummer 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer