Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen kantelt tijdens werkzaamheden in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een vrachtwagen is donderdag 26 maart 2020 aan het einde van de middag gekanteld bij de Kromme Akkers aan de Anna Blamanstraat in Gorinchem. De auto met kraan was bezig met werkzaamheden toen het misging. De chauffeur stond tijdens het besturen met een afstandsbediening naast zijn wagen. Hij was bezig om met de kraan een kar in een container te trekken.

Er vielen geen gewonden en ook de schade lijkt mee te vallen. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld. Met behulp van luchtkussens en twee bergingsvoertuigen werd het gevaarte voorzichtig terug op zijn wielen gezet. De vrachtwagen kon daarna zonder extra schade zijn weg vervolgen.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer