Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder ernstig gewond bij ongeval in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een motorrijder is woensdagmiddag 18 maart 2020 gewond geraakt bij een ongeval in Dordrecht. Om 16.30 uur kwam de man ten val op de kruising van de Laan der Verenigde Naties met de Weeskinderendijk Beneden. Bij de val raakte de man ernstig gewond en raakten verschillende auto’s beschadigd door de motor, die tientallen meters verder tot stilstand kwam.

Naast twee teams van de ambulancedienst werd ook een Mobiel Medisch Team ingezet om hulp te verlenen aan de man. Het slachtoffer is daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De motorrijder zou voor de crash een wheelie hebben getrokken waarna de motor onder hem vandaan schoot. De politie doet hier onderzoek naar.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer