Tiplijn: 06-19541384

Twee gewonden na schietpartij in Dordrecht

0

DORDRECHT – Twee personen zijn zondagavond 15 maart 2020 gewond geraakt na een schietpartij. Rond 21.40 uur werd er op het Van Oldenbarneveltplein op een geparkeerde auto geschoten. Volgens de politie raakten een man en een vrouw gewond. Het is niet bekend of de personen in de betreffende auto zaten ten tijde van de schietpartij.

Meerdere schoten
Er zou tenminste 6 keer zijn geschoten, waarvan twee schoten door de voorruit van de auto zijn gegaan. Na de schietpartij gingen twee verdachten er op een scooter vandoor. Eén van hen droeg een legerjas, de ander een donkere jas. Beiden een donkere helm.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de schietpartij. Over de aanleiding én de aard van de verwondingen van de slachtoffers, is nog niets bekend. Heeft u meer informatie, neem dan contact op met de politie.

Update: De man en de vrouw blijken ernstig gewond te zijn geraakt. Lees meer.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer