Tiplijn: 06-19541384

Arrestatieteam haalt over daken springende man naar beneden in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een arrestatieteam van de politie heeft in de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 maart 2020 een man van een dak gehaald in Dordrecht. Omstreeks 01.30 uur kreeg de politie de melding dat een man op het dak van een pand aan de Varkenmarkt zou zitten. Agenten troffen de man inderdaad aan en schakelden de brandweer in. De brandweer kwam daarop met een hoogwerker ter plaatse.

Met behulp van de hoogwerker van de brandweer werd een eerste poging gedaan om de man naar beneden te halen. De man wilde echter niet meewerken en begon van dak naar dak te springen om aan de hulpverleners te ontkomen. Hierop werden ook een onderhandelaar, een arrestatieteam en een politiehelikopter ingezet. Even na 04.15 uur lukte het om de man naar beneden te halen. Hij is aangehouden meegenomen door de politie. De brandweer kwam vanuit Rotterdam ter plaatse met een speciaal springkussen. De inzet hiervan bleek niet nodig.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer