Tiplijn: 06-19541384

Schot gelost tijdens overval in Hendrik-Ido Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een cafetaria in winkelcentrum De Schoof in Hendrik-Ido-Ambacht is vrijdagavond 6 maart 2020 overvallen. Rond 21.15 uur kwam tenminste één persoon met een vuurwapen cafetaria Family binnen. Volgens de politie heeft de overvaller tijdens de overval tenminste één keer geschoten met zijn vuurwapen. ”Daarbij raakte gelukkig niemand gewond.”, aldus een politiewoordvoerder. Uiteindelijk ging de man er vandoor met de inhoud van de kassa.

De overvaller ging er vervolgens vandoor in een grijze Audi A4. Naast de overvaller met het vuurwapen zouden ook nog twee andere mannen betrokken zijn. De politie is naar het drietal op zoek. Eén van de mannen zou volgens de politie een Aziatisch uiterlijk hebben. Meer informatie of een eventueel signalement is niet bekend gemaakt.

Heeft u toch tips of informatie voor de politie, betreffende deze overval, bel dan met 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer