Tiplijn: 06-19541384

Mobiel Medisch Team ingezet bij bevalling in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een Mobiel Medisch Team heeft woensdagmiddag 4 maart 2020 de ambulancedienst geassisteerd in Hendrik-Ido-Ambacht. Om 14.30 uur werd de ambulancedienst met meerdere voertuigen ingezet bij een bevalling in een woning aan de IJdenhove. Even voor 15.00 uur bleek ook de hulp van het MMT gewenst.

Moeder en kind waren inmiddels in de ambulances geladen en werden richting het Sandelingenpark gereden. Langs het Rossenburgpad landde tegelijkertijd de traumahelikopter met daarin het MMT. Het team heeft de ambulancedienst geassisteerd bij het behandelen van de patiënten. Vervolgens zijn moeder en kind met spoed naar het ziekenhuis in Dordrecht vervoerd. Over hun toestand is bij de redactie van deze website niets bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer