Tiplijn: 06-19541384

Man uit Hardinxveld-Giessendam besmet met coronavirus

1
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Bij een 45-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam is het coronavirus (COVID-19) gevonden. Dat meldt de Dienst Gezondheid & Jeugd. Met laboratoriumonderzoek is dit op dinsdag 3 maart 2020 vastgesteld. De patiënt, die met zijn gezin en een ander gezin in Noord-Italië op vakantie is geweest, zit in thuisisolatie. Hij is niet ernstig ziek. De contacten van deze patiënt worden in kaart gebracht voor contactonderzoek. Ook de leden van het andere gezin worden getest. Er is geen link met de patiënt die afgelopen zondag in het ziekenhuis in Gorinchem positief getest werd op het virus. De school waarop de kinderen van de man zitten wordt vandaag geïnformeerd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Robin van den Herik on

    Wanneer is dit gezin in quarantaine geplaatst? Ik zat maandag met een vent in de trein die keihard zat te niezen. Ik zeg nog, je hebt toch geen corona he. Antwoord was, neejoh…komt goed.

Reageer