Tiplijn: 06-19541384

Elektrische auto raakt te water langs Elzenweg bij Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Een man uit Bleskensgraaf is maandag 2 maart 2020 met zijn elektrische auto te water geraakt langs de Elzenweg tussen Oud-Alblas en Bleskensgraaf. Het ongeval gebeurde aan het einde van de middag. De man kwam eerst een stukje in de berm terecht. Toen hij dit wilde corrigeren, ging het mis en belandde het voertuig in de sloot. De bestuurder liep een bult op zijn hoofd op. Zijn vrouw en dochter die ook in het voertuig zaten, bleven ongedeerd

Het wateroppervlaktereddingsteam van brandweer Nieuw-Lekkerland, de Dordtse duikers en de politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getrokken. Het gezin is daarna met hun auto verder gereden.

Foto’s: Ricardo Steenbergen en Kristiaan Terlouw.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer