Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt betrokkenen en getuigen van mishandeling

0

DORDRECHT – Wat een leuk carnavalsfeest had moeten zijn, liep voor sommige mensen minder goed af. In de nacht van zondag 23 februari op maandag 24 februari 2020 werden er drie personen mishandeld. De mishandelingen begonnen in de trein die om 00.39 uur vanaf Breda vertrok naar Dordrecht. Ook op het stationsplein in Dordrecht gingen de mishandelingen verder. De politie hield die nacht vier verdachten aan. Twee van hen zitten nog vast.

De politie vermoedt dat er meer mensen slachtoffer zijn geworden van mishandelingen door dezelfde groep. De Dordtse recherche vraagt betrokkenen en getuigen zich te melden bij de politie. Dat kan via het algemene nummer van de politie op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer