Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt langs Molenkade in Alblasserdam voor noodsituatie

0

ALBLASSERDAM – De traumahelikopter is in de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 februari 2020 geland in een weiland tussen de Molenkade en de IJsvogel in Alblasserdam. Het Mobiel Medisch Team (MMT) van de helikopter werd opgeroepen vanwege een noodsituatie met een 46-jarige man in een woning aan de Blokweersingel. Het MMT werd door de politie opgepikt en naar de woning gebracht.

De veertiger is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Dit gebeurde onder begeleiding van een MMT-arts. De arts is later in de nacht weer met de helikopter opgehaald door zijn collega’s.

Het is de vierde keer in vijf dagen tijd dat het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter voor een medische melding in Alblasserdam is opgeroepen. Zondagavond werd het MMT opgeroepen voor een reanimatie in De Kreken. Dinsdag en woensdag werd het MMT opgeroepen voor een onwelgeworden kind in de Frans Halslaan. Tot twee keer toe bleek de inzet van de helikopter daar uiteindelijk niet nodig te zijn. De heli is die beide keren niet geland.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer