Tiplijn: 06-19541384

Vuurwerk ontploft in woning in Gorinchem; bewoner gewond

1

GORINCHEM – In een woning aan de Hoofdwal in Gorinchem is in de vroege ochtend van vrijdag 21 februari 2020 een man gewond geraakt. Volgens de politie was de man rond 05.20 uur bezig met het knutselen aan vuurwerk toen er twee ontploffingen volgden.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Er ontstond geen brand, maar de bewoner bleek wel verwondingen te hebben, onder meer in zijn gezicht. Een traumahelikopter kwam alsnog ter plaatse. Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Vuurwerk
Omdat er mogelijk nog vuurwerk in de woning aanwezig was, werd de omgeving van de woning aan de Hoofdwal afgezet en werden de naastgelegen woningen uit voorzorg ontruimd. De EODD (Explosieven Opruimings Dienst Defensie) is met spoed naar Gorinchem gekomen om het overgebleven vuurwerk zorgvuldig te verwijderen.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Wat een GEK!

    3 maanden woning sluiten,veiliger voor de buren

    Was die met zyn broodtrommel bezig ,om die tyd ???

    Gr Gekke Gerrit

Reageer