Tiplijn: 06-19541384

Man rijdt met scooter door spoortunnel vanaf Alblasserdam naar Zwijndrecht

1

ALBLASSERDAM – Een 50-jarige man uit Zwijndrecht is dinsdagavond 18 februari 2020 met zijn scooter door de Sophiatunnel gereden. Joost, Officier van Dienst Rail bij ProRail meldt dat de verwarde man na zijn rit van Alblasserdam naar Zwijndrecht is aangehouden door twee medewerkers van de verkeersleidingspost.

De politie kwam ter plaatse en vorderde direct het rijbewijs in van de vijftiger uit Zwijndrecht. Hoe de man precies op het ondergrondse treinspoor terecht is gekomen, is nog steeds onduidelijk. Volgens de politie verklaarde de scooterrijder dat hij was verdwaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer