Tiplijn: 06-19541384

Politiehond bijt verdachte in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een politiehond heeft maandag 17 februari 2020 een man gebeten in Hendrik-Ido-Ambacht. Omstreeks 15.45 uur was er een ruzie op de Pruylenborg. Al snel was de politie ter plaatse en gingen agenten in gesprek met de betrokken partijen. Eén van de betrokkenen, een man, werd daarbij in een politiebus gezet. Na enkele minuten ging de man in de politiebus door het lint. De aanwezige agenten hielden de man daarop aan. Hierbij werd de verdachte gebeten door een politiehond. De agenten wisten de man onder controle te krijgen en hebben hem met spoed afgevoerd. Volgens buurtbewoners speelde dit conflict al langere tijd en zijn er al verschillende eerdere incidenten geweest.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer