Tiplijn: 06-19541384

Ambulance vast in modder; brandweer Zwijndrecht helpt en spuit laarzen schoon

0

ZWIJNDRECHT – Een ambulance is dinsdagochtend 11 februari 2020 vast komen te zitten in een modderig grasveld nabij de Reigerstraat in Zwijndrecht. Na een hulpverlening op het grasveld bleek de ambulance weggezakt in het drassige gras. De brandweer werd opgeroepen om de ambulance weer op de weg te krijgen. Ook werd een tweede ambulance opgepiept, om de patiënt over te nemen.

Uiteindelijk werd besloten om de patiënt warm en droog in de ambulance te laten liggen. De brandweerlieden sleepten met een lier aan de brandweerwagen de ambulance uit de modder. “De spuitgasten van brandweer Zwijndrecht lieten ons pas onze weg vervolgen, nadat ze ook nog onze laarzen met de hogedrukspuit hadden ontdaan van hondenpoep. Bedankt dat jullie er altijd zijn, collega’s!,” zo laat Ambulancedienst ZHZ via Facebook weten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer