Tiplijn: 06-19541384

Veel hinder op A16 na gekantelde vrachtwagen

0

MOERDIJK / DORDRECHT – Verkeer op de A16 vanuit Dordrecht richting het zuiden heeft maandag 10 februari 2020 een groot deel van de dag last gehad van een gekantelde vrachtwagen. De vrachtwagen, die geen lading bij zich had, kantelde maandagmorgen vroeg omstreeks 07.00 uur op de Moerdijkbrug, net na Dordrecht.

Door de ochtendspits en de harde wind kon de vrachtwagen niet direct geborgen worden. Besloten werd om het voertuig te verplaatsen naar de vluchtstrook, zodat het verkeer zo min mogelijk hinder zou ondervinden.

Pas na de ochtendspits is begonnen met de berging van de vrachtwagen. Omstreeks 14.30 uur kreeg een bergingsbedrijf de vrachtwagen weer rechtop. De oorzaak van het kantelen is zeer waarschijnlijk de harde wind geweest.

Foto: @OVD_Kimberley

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer