Tiplijn: 06-19541384

Brandweer in de regio druk met schades na storm ‘Ciara’

0

REGIO – De brandweer is zowel op zondag 9 februari als op maandag 10 februari op vele plaatsen in de regio uitgerukt vanwege stormschades, veroorzaakt door storm Ciara. De schades varieerden van omgevallen bomen tot losgewaaide reclameborden en dakpannen. De brandweer kreeg op zondag in de gehele regio in totaal 120 meldingen van stormschades. Op maandag kwamen daar nog eens vele meldingen bij.

Op de snelweg A15 ter hoogte van Schelluinen waaide zondagmiddag een boom over de weg. De snelweg werd korte tijd volledig afgesloten. Ook werd de brandweer ingezet bij een losgewaaid reclamebord, ook langs de A15. Bij bedrijven in onder andere Alblasserdam en Giessenburg raakten door de hevige wind geveldelen los. Daarnaast waaiden er meerdere bomen om in onder andere Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam.

Voor zover bekend is er in de regio enkel materiële schade ontstaan. Voor zover bekend raakte er dan ook niemand ernstig gewond.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer