Tiplijn: 06-19541384

Grote brand aan de Dubbeldamseweg Noord in Dordrecht

0

DORDRECHT – In een leegstaand pand aan de Dubbeldamseweg Noord in Dordrecht is maandag 3 februari 2020 brand uitgebroken. De brand werd omstreeks 17.10 uur gemeld en werd door de brandweer al snel opgeschaald naar zeer grote brand. De brand was uitslaand en er kwam veel rook vrij. Door de drukte in de stad en mensen die bij de vlammenzee kwamen kijken, hadden de hulpdiensten moeite om ter plaatse te komen.

Omstreeks 18.30 uur heeft de brandweer het sein ‘brand meester’ gegeven. De eerste brandweereenheden zijn aan het inpakken. Tijdens het blussen van de brand is een waterleiding gesprongen. De brandweer heeft hierop direct extra blusvoertuigen ingezet. Het drinkwaterleidingbedrijf is aanwezig om de gesprongen waterleiding te repareren.

De zolder van de betreffende woning is ingestort. De brandweer doet onderzoek naar de stabiliteit van het pand. De brand sloeg ook over naar een naastgelegen woning. Een andere woning heeft vooral rookschade. Stichting Salvage is aanwezig om gedupeerden bij te staan in afhandeling van de schade. De brandweer is bezig met nabluswerkzaamheden.

Meer informatie volgt.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer