Tiplijn: 06-19541384

Brandweer haalt bestuurder uit te water geraakte auto in Hoornaar

0

HOORNAAR – Op de Voordijk in Hoornaar is zondagavond 2 februari 2020 een auto te water geraakt. Omstreeks 20.10 uur raakte de bestuurder ter hoogte van de molen de macht over het stuur kwijt. Na het raken van een lantaarnpaal raakte de auto te water. Diverse brandweereenheden, waaronder een duikteam werden opgeroepen om de bestuurder te helpen. Ook een ambulance en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Met hulp van de brandweer kon de bestuurder uit de auto komen. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel maar bleek niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water gehaald.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer