Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter naar Dordrecht voor medische noodsituaties

0

DORDRECHT – Een Mobiel Medisch Team is woensdag 29 januari 2020 twee keer per helikoper naar Dordrecht gevlogen. Omstreeks 16.45 uur werd de hulp van het team gevraagd bij een medische noodsituatie in een pand aan de Verlengde Schoolstraat. Ook twee ambulances en verschillende politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. Het MMT landde op het Otto Dickeplein, maar kon al snel weer retour naar Rotterdam.

Even voor 21.30 uur werd het team weer ingezet. Ditmaal voor een incident in een woning aan de Boogjes. Tijdens de landing werd de inzet van het MMT afgemeld door de ambulancedienst. Beide inzetten zouden voor kinderen zijn geweest.

Ook aan de Boogjes kwamen de hulpdiensten met spoed ter plaatse. Het MMT werd afgemeld.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer