Tiplijn: 06-19541384

Man onder dreiging van wapen beroofd in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Een man is maandag 27 januari 2020 aan het eind van de avond beroofd in Zwijndrecht. Volgens de politie gebeurde de beroving aan ’t Anker. Het slachtoffer werd benaderd door twee mannen op een scooter, werd bedreigd met een wapen en moest vervolgens zijn telefoon en portemonnee afgeven. De straatrovers gingen er vervolgens op de scooter vandoor. De politie startte een zoekactie, maar trof de verdachten niet meer aan. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Ik weet niet hoeveel mannen er in duo’s en wapens op zak op scooters rondrijden in Zwijndrecht maar het wordt volgens mij hoog tijd om er tenminste 1 een enkeltje Kerkeplaat te geven…

Reageer