Tiplijn: 06-19541384

Inbraak bij Coffeeshop Xpresso in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Bij Coffeeshop Xpresso in Zwijndrecht is in de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 januari 2020 ingebroken. Dat meldt de politie. Agenten reden rond 03.30 uur over de Swanendrift en zagen dat het inbraakalarm afging bij de coffeeshop aan het IJsselmeer. Toen de agenten bij het pand aankwamen ging een voertuig er met hoge snelheid vandoor in de richting van de Koninginneweg. De agenten zetten de achtervolging in, maar raakten de vluchtende auto al snel kwijt. Bij de zoekactie die volgde werden de verdachten niet meer aangetroffen. Bij onderzoek bleek dat er daadwerkelijk was ingebroken bij de coffeeshop. Het is niet bekend of er buit is gemaakt. De politie is op zoek naar getuigen van de inbraak. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Foto’s: Politie

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer