Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor melding van schoorsteenbrand in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De brandweer is zaterdagavond 25 januari rond 21.45 uur uitgerukt voor een melding van een schoorsteenbrand aan de Peulenlaan in Hardinxveld-Giessendam. Daar had een bewoner de brandweer gealarmeerd omdat de kachelpijp begon te gloeien en er vonken bij de schoorsteen werden waargenomen. Naast een tankautospuit kwam ook een hoogwerker van de Papendrechtse brandweer ter plaatse. Eenmaal aangekomen op de Peulenlaan bleek alles mee te vallen en kon de brandweer na een korte meting retour naar de kazernes. Ook de politie kwam ter plaatse.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer