Tiplijn: 06-19541384

Bejaarde vrouwen slachtoffer van babbeltrucs in Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht

0

HEERJANSDAM/HENDRIK-IDO-AMBACHT – Op maandagavond 20 januari 2020 werden twee bejaarde vrouwen slachtoffer van een babbeltruc. Omstreeks 19.30 uur kwamen twee mannen aan de deur van een woning aan het Kruisbespad in Heerjansdam. Het tweetal hing een verhaal op over giftig water, betrad de woning en doorzocht deze vervolgens. De verdachten vroegen de 84-jarige bewoonster naar gouden sieraden. Uiteindelijk ging het tweetal er met geld vandoor.

De tweede babbeltruc vond plaats om 20.30 uur aan de Emmastraat in Hendrik-Ido-Ambacht. De twee mannen uit de voorgenoemde babbeltruc lijken ook hier aan de deur te zijn gekomen met eenzelfde verhaal. Ditmaal was een 82-jarige vrouw slachtoffer. Voor zover bekend werd er geen buit gemaakt. De politie doet onderzoek naar de incidenten. Heeft u meer informatie? Bel dan met 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer