Tiplijn: 06-19541384

Kat op 17 meter hoogte durft niet meer naar beneden in Alblasserdam

5

ALBLASSERDAM – Een rode kat zit in ieder geval vanaf zaterdag 18 januari 2020 in een boom langs de Voltastraat in Alblasserdam. Buurtbewoners hebben geprobeerd het dier eruit te halen, maar tot nog toe zonder resultaat. De kat zit inmiddels op 17 meter hoogte en durft niet meer te bewegen. Met een hoogwerker is geprobeerd om erbij te komen, maar daar is de afstand te groot voor. De brandweer kan er ook niet bij komen en de dierenambulance komt ook niet. De kat, waarvan de eigenaar nog niet bekend is, zit al minstens 2 dagen zonder eten en drinken.

Update: de kat is uit de boom. Hij is uit een net gevallen en is spoorloos.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

Reageer