Tiplijn: 06-19541384

Onderzoek naar mogelijk te water geraakt persoon in rivier bij Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Hulpdiensten hebben vrijdagochtend 17 januari 2020 onderzoek gedaan onder de Stadsbrug tussen Zwijndrecht en Dordrecht. Om 11.10 uur werd het alarmnummer gebeld met de melding dat er mogelijk iemand in de rivier de Oude Maas zou liggen. Aanleiding om deze melding te maken zou de vondst van een kledingstuk en een fiets zijn geweest.

Door de meldkamer van de hulpdiensten werd direct groots ingezet. De brandweer kwam met onder andere twee duikteams en verschillende boten ter plaatse. Ook de KNRM, twee ambulances en een Mobiel Medisch Team werden ingezet. Bij het onderzoek dat op en om de rivier volgde is geen persoon aangetroffen. Omstreeks 12.00 uur gingen alle hulpdiensten weer retour.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer