Tiplijn: 06-19541384

Veel rookschade door keukenbrand in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – In een woning aan de Veilingdreef in Zwijndrecht is dinsdagmiddag 14 januari 2020 brand uitgebroken. Omstreeks 16.45 uur werd de brandweer opgeroepen. Twee blusvoertuigen en een ladderwagen kwamen met spoed ter plaatse. De bewoners konden veilig naar buiten komen en raakten niet gewond.

De brand woedde in de keuken. Bij aankomst van de brandweer waren vanaf buiten vlammen zichtbaar. Het vuur was snel onder controle. Wel was er in de woning veel rookschade. Stichting Salvage kwam ter plaatse voor ondersteuning van de bewoners en hulp bij afhandeling van de schade. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer