Tiplijn: 06-19541384

Dronken automobilist zonder rijbewijs crasht in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Op de H.A. Lorentzstraat in Zwijndrecht is in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 januari 2020 een ongeval gebeurd. Omstreeks 01.00 uur reed een auto met drie inzittenden over de H.A. Lorentzstraat. Ter hoogte van een autoverhuurbedrijf raakte de bestuurder van het voertuig een stoep en een geparkeerde bakwagen. Hierdoor raakten de auto, de bakwagen en andere geparkeerde voertuigen beschadigd.

De inzittenden van de gecrashte auto raakten niet danwel lichtgewond. De bestuurder van het voertuig bleek onder invloed van alcohol en zonder rijbewijs te rijden. De man is door de politie aangehouden. Het voertuig is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer