Tiplijn: 06-19541384

Twee vrouwen naar ziekenhuis na aanrijding in Papendrecht

2

PAPENDRECHT – Op de Veerweg in Papendrecht heeft donderdag 9 januari 2020 een ongeval plaatsgevonden. Twee vrouwen raakten hierbij gewond. Het ongeval gebeurde rond 18.30 uur nabij een voetgangersoversteekplaats. Een overstekende vrouw werd over het hoofd gezien door een automobiliste en werd geschept op de voorruit van de auto. Door het remmen van de auto kwam de automobiliste zelf ook met haar hoofd tegen de voorruit. Na het ongeval werden twee ambulances opgeroepen. Ook de politie kwam ter plaatse. Na behandeling zijn de vrouwen ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Door het ongeval ontstond er aan de auto flinke schade.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Door het remmen van de auto kwam de automobiliste zelf ook met haar hoofd tegen de voorruit…..hadden we daar geen gordels voor uitgevonden?

  2. De auto stond pas sinds 2 januari 2020 op naam van de huidige eigenaar. Plus waarschijnlijk de gordel niet gedragen. Tijd voor nog een keertje rij-examen doen?

Reageer