Tiplijn: 06-19541384

Fietser botst tegen openslaand portier in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een 40-jarige fietser uit Gorinchem is woensdagavond 8 januari 2020 gewond geraakt toen hij met zijn fiets tegen het portier van een auto reed op het Dalembolwerk. Het ongeval gebeurde omstreeks 18.40 uur. Hoogstwaarschijnlijk reed de fietser langs de geparkeerde auto van de bestuurster toen zij plotseling haar portier opende. De fietser kwam ten val en raakte gewond.

Een ambulance en het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam kwamen met spoed ter plaatse. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep een hoofdwond en een hersenschudding op. De man is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. De politie heeft de bestuurster van de auto, een 31-jarige vrouw uit Gorinchem, gehoord als verdachte.

Foto’s: Tim Wever & Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer