Tiplijn: 06-19541384

Hond bijt straatrover in been in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de Keizer Maximiliaanstraat ter hoogte van de Van Lumeijstraat in Gorinchem is dinsdagavond 7 januari 2020 rond 18.30 uur een vrouw tijdens het uitlaten van haar hond beroofd van een smartwatch. Haar hond beet één van de verdachten in zijn been, waarna ze op de vlucht sloegen.

De vrouw liep met haar hond over de Karel V laan waar zij twee jongens ongeveer 16 jaar voorbij liep die zich ophielden tussen een hoogwerker en een gepasseerde auto. Op het moment dat ze haar wandeling vervolgde op de Keizer Maximiliaanstraat merkte ze dat ze werd achtervolgd. Vervolgens werd zij bij haar nek gegrepen en van haar smartwatch beroofd. De hond van het slachtoffer beet één van de verdachten vervolgens in zijn been. De jongens renden weg in de richting van de Tiende Penninglaan.

De politie is na de melding direct een met een onderzoek gestart. Er is buurtonderzoek gedaan en de politie heeft gekeken of er camerabeelden beschikbaar zijn. Heeft u nog niet met de politie gesproken en heeft u informatie over de straatroof? Bel dan de politie via op 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer