Tiplijn: 06-19541384

Politiewagen crasht na achtervolging door Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een politiewagen is dinsdagavond 7 januari 2020 rond 23.00 uur gecrasht tijdens een achtervolging door Hendrik-Ido-Ambacht. Eén politieagent is daarbij gewond geraakt.

Dit gebeurde op de Gemeenlandskade. Agenten wilden een auto controleren en gaven het voertuig een stopteken. De bestuurder van de auto negeerde dit stopteken en ging er vandoor. Tijdens de achtervolging die ontstond botste de politieauto frontaal op een tegenligger. De auto die door de politie werd achtervolgd crashte zelf tegen een boom. Voor de beide aanrijdingen kwamen meerdere ambulances ter plaatse. Meerdere personen, waaronder een politieagent, raakten gewond. Volgens een woordvoerder van de politie raakte niemand levensbedreigend gewond. De bestuurder van de vluchtende auto raakte ook gewond. Hij is door de politie naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie doet ter plaatse uitgebreid onderzoek naar de exacte toedracht van het incident. Om die reden is de Gemeenlandsekade tijdelijk afgesloten voor auto’s.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer