Tiplijn: 06-19541384

Auto’s botsen in Zwijndrecht; twee gewonden

2

ZWIJNDRECHT – Op de Burgemeester Slobbelaan in Zwijndrecht is dinsdagmiddag 7 januari 2020 een ongeval gebeurd. Om 13.15 uur reed een vrouw met haar auto vanuit de Kempenstraat de Burgemeester Slobbelaan op. De automobiliste kwam hierbij in botsing met een automobilist die over de Burgemeester Slobbelaan reed. Door de botsing raakten zowel de man als de vrouw gewond. De vrouw bleek niet uit de auto te kunnen komen doordat haar deur vastzat. Daarop werd de brandweer opgeroepen om de vrouw te komen bevrijden.

Vlak voor de aankomst van de brandweer lukte het alsnog om de deur te openen. De automobiliste kon daarop uit het voertuig worden gehaald. Zij is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. De man raakte lichtgewond en hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar het ongeval. De zwaar beschadigde auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Die reedt geen 50…. en dat is niet de enige en zal ook niet het laatste ongeluk zijn daar…. helaas.
    Ik denk wel eens dat er iemand met een finish vlag staat te zwaaien aan het eind van de straat.

  2. De aitos die te dicht bij de op en afrit staan geparkeert zijn het probleem, die ontnemen je totaal het zicht op de weg. Daar moeten ze wat aan doen. Er is niet geremt dus zou makkelijk 50km/u geweest kunnen zijn.

Reageer