Tiplijn: 06-19541384

Twee verdachten aangehouden na mishandeling in Gorinchem

1

GORINCHEM – Op de Tiende Penninglaan in Gorinchem heeft in de nacht van dinsdag 31 december op woensdag 1 januari een mishandeling plaatsgevonden. Omstreeks 00.30 uur kreeg de politie een melding van een man die in elkaar werd geslagen. Volgens getuigen werd het slachtoffer diverse keren geslagen en geschopt. Meerdere politieauto’s kwamen met spoed ter plaatse.

Agenten troffen het slachtoffer, een 55-jarige man, liggend op straat aan. Ze verleenden eerste hulp en lieten een ambulance komen. Ondertussen hielden andere agenten twee verdachten aan. Een 47-jarige vrouw en een 40-jarige man zijn overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: Herbert van Dalen & Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer