Tiplijn: 06-19541384

Meisje (16) bewusteloos na val van fiets in Nieuw-Lekkerland

1

NIEUW-LEKKERLAND – Een 16-jarig meisje uit Hendrik-Ido-Ambacht is in de nacht van dinsdag 31 december en woensdag 1 januari 2020 gewond geraakt na een val van de fiets in Nieuw-Lekkerland. Het meisje, dat met leeftijdsgenoten de jaarwisseling had gevierd en alcohol had genuttigd, zat bij iemand achterop de fiets en kwam op de Planetenlaan, ter hoogte van de Venuslaan, ten val. Zij raakte onder meer gewond aan haar hoofd en raakte bewusteloos. Omdat de situatie er zo slecht uit leek te zien, werden behalve de politie en de ambulancedienst, ook het mobiel medisch traumateam uit Rotterdam opgeroepen voor hulp.

De politie en de ambulancedienst waren binnen een paar minuten al ter plaatse. Toen bleek de situatie naar omstandigheden mee te vallen. De inzet van het traumateam werd geannuleerd. De tiener is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Drank maakt meer kapot dan je lief is.

    Als je er goed over nadenkt is het toch idioot dat alcohol zo geaccepteerd is in onze maatschappij. Er gaat veel aandacht uit naar drugs, wiet, lachgas en noem maar op. Prima allemaal maar alcohol richt minstens net zo veel, zo niet meer schade aan.

Reageer