Tiplijn: 06-19541384

Branden in achtertuin van woningen in Gorinchem

0

GORINCHEM – De brandweer in Gorinchem is tijdens de jaarwisseling tweemaal uitgerukt voor een brand in een achtertuin van een woning. Op Oudejaarsavond omstreeks 20.15 uur werd een brand gemeld op de Marie Boddaertstraat. Een tuinset in de achtertuin van een woning was in brand gevlogen. Buurtbewoners wisten de brand al te blussen voor aankomst van de spuitgasten. De brandweer kon na een korte nacontrole retour.

In de nieuwjaarsnacht kwam opnieuw een brandmelding binnen. Omstreeks 05.30 uur stonden op de Jip en Janneke diverse containers en een schutting in brand. De brand sloeg ook over naar een boom. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en had het vuur snel onder controle. De schutting en containers raakte door de brand zwaar beschadigd. Hoe de twee branden zijn ontstaan is niet bekend.

Foto’s: Max Liet

Brand Marie Boddaertstraat

Brand Jip en Janneke

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer