Tiplijn: 06-19541384

Woningbrand na brandstichting door vuurwerk in Dordrecht

3

DORDRECHT – Op dinsdag 31 december 2019 heeft er brand gewoed tegen een gevel van een woning in Dordrecht. De politie kreeg rond de klok van 13.00 uur melding van vuurwerkoverlast. Na deze melding kwam vrijwel direct de melding van een woningbrand op het Suze Groeneweg-Erf. Ook de brandweer kwam hierop met spoed ter plaatse. De brandweer heeft de gevel op het balkon van de woning geblust. De brand ontstond door brandstichting met vuurwerk. Vuurwerk op een tuinstoel had vlam gevat en de gevel in brand gezet. De brandweer had de brand snel onder controle, maar kon schade aan de woning niet voorkomen.

Foto’s: Glenn Nannings

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Wie laat er dan ook vandaag de dag (en vooral rond deze tijd) de zittingen nog in de stoel liggen, dat is vragen om problemen!

    • Ik begrijp de insteek van je reactie, maar ook tijdens de jaarwisseling zou het leven NORMAAL zijn beloop moeten kunnen hebben. Vuurwerkoverlast en vuurwerkvandalisme zijn NIET normaal. Als we dit met z’n allen wel normaal vinden, komt er nooit een einde aan het trieste vernielingsritueel tijdens de jaarwisseling.

Reageer