Tiplijn: 06-19541384

Auto raakt te water in bocht Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Een automobilist uit Dordrecht is maandagavond 30 december even voor 21.30 uur het water in gereden aan de Peilkade in Oud-Alblas. De man gaf aan dat hij in een scherpe bocht uit moest wijken voor een tegemoetkomende auto en vervolgens het water in gleed. De bestuurder kon zijn voertuig verlaten en hield alleen een paar natte voeten over aan het ongeval. Terwijl de politie ter plaatse kwam voor afhandeling van het ongeval, waarschuwde een passerende automobilist een boer uit de omgeving. Deze wist met zijn trekker de auto, die half in het water hing, op het droge te trekken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer