Tiplijn: 06-19541384

Twee gewonden na steekpartij in Giessenburg

0

GIESSENBURG – Politieagenten hielden zondag 29 december omstreeks 04.00 uur in een woning aan de Bogerd in Giessenburg een 27-jarige man aan. Het gaat om een inwoner van Giessenburg. De man wordt ervan verdacht een 24-jarige man uit Gorinchem te hebben gestoken. De man raakte daarbij gewond aan het hoofd en moest daarvoor in het ziekenhuis worden behandeld.

Het tumult ontstond toen een aantal personen aan de Bogerd verhaal kwam halen vanwege een niet betaalde rekening van eerder op de avond waarbij een aantal personen in een nabij gelegen kroeg wat was gaan drinken. Bij het steekincicent raakte ook een 28-jarige vrouw uit Nieuwpoort gewond. De verdachte werd ingesloten voor nader verhoor. De gewonden moesten worden behandeld door een arts.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer