Tiplijn: 06-19541384

Brandweer ingezet bij gaslekkage in Bleskensgraaf

0

BLESKENSGRAAF – Aan de Abbekesdoel in Bleskensgraaf is zaterdagmiddag 28 december 2019 een gaslek ontstaan. De brandweer, die rond 12.15 uur werd gealarmeerd, ging met spoed ter plaatse. Daar bleek inderdaad sprake van een gaslek, ontstaan door werkzaamheden in een tuin van een woning. Een adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer kwam ter plaatse voor assistentie.

Stedin had een groot deel van de dag nodig om het gaslek te lokaliseren. De brandweer is nog tot 18.30 uur ter plaatse gebleven. De verwachting is dat Stedin pas in de avonduren de gaslekkage definitief kan verhelpen.

Foto’s: Tiemen Schuit

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer