Tiplijn: 06-19541384

Man springt in het water na achtervolging

0

ARKEL – De politie heeft vrijdagochtend 27 december 2019 een auto achtervolgd. De automobilist viel op in Lexmond en kreeg een stopteken van de politie. De man ging er echter vandoor waarna een achtervolging ontstond. Politieagenten wisten de auto op het Rietveld in Arkel klem te rijden. De bestuurder verliet hierop zijn voertuig en sprong in de Linge in een poging aan de politie te ontkomen.

Uit voorzorg riepen agenten de hulp in van de brandweer. Nog voordat de brandweer ter plaatse was wisten agenten echter de man uit het water te praten. Hij is na een controle door ambulancepersoneel aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Nieuwegein. Daar bleek dat de man, een 26-jarige inwoner van Lexmond, ook te veel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer