Tiplijn: 06-19541384

Buren ontdekken mogelijke brand bij slagerij in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Bij een slagerij aan de Rembrandtlaan in Sliedrecht is dinsdagavond 17 december 2019 een mogelijke brand ontdekt. Bewoners die boven de slager wonen ontdekten rond 21.30 uur dat de winkel vol rook stond. Omdat gevreesd werd voor een brand werd de brandweer gewaarschuwd. De brandweer was vanwege de wekelijkse oefenavond al in de buurt en was daarom zeer snel ter plaatse.

Er werd opgeschaald naar het sein middelbrand, omdat een groot deel van de winkel inderdaad vol rook stond. Na een korte inzet van de brandweer bleek de rook afkomstig van een zogenaamde ‘smoker barbeque’, die het bedrijf onder andere verhuurt. Naast de vele rook was er geen sprake van brand.

De brandweer heeft het pand geventileerd om de rook uit de winkel te krijgen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer