Tiplijn: 06-19541384

Handhavers krijgen klappen tegen het hoofd bij café in Dordrecht

0

DORDRECHT – Op vrijdagavond 13 december 2019 was er omstreeks 22.00 uur ruzie bij een café aan de Groenmarkt in Dordrecht. Toen handhavers van de gemeente de ruziemakende mensen aansprak keerden twee mensen zich tegen deze handhavers. De handhavers kregen vervolgens klappen tegen hun hoofd. De twee verdachten zijn aangehouden.

Volgens de politie zijn de handhavers verschillende keren geslagen tegen hun hoofd. In eerste instantie zijn ze naar hun eigen bureau terug gegaan maar aldaar kregen zij dusdanig last van hoofdpijn dat ze naar het ziekenhuis zijn gebracht. De politie hield na een korte zoektocht de twee verdachten, een man van 36 en een vrouw van 37, beide uit Dordrecht, aan. Zij worden gehoord. De beide handhavers doen aangifte van mishandeling.

Foto: Handhaving Dordrecht

Een ambulance kwam later naar het bureau van de handhaving. De handhavers zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer